Aeroportul Iasi nominalizat la Oxford

Dupa ce in noiembrie 2015, Aeroportul Iasi a fost prezentat la cel mai mare Forum de Aviatie Mondiala de la Montreal, ca singurul exemplu pozitiv de dezvoltare intr-o perioada scurta de timp din Europa, anul acesta Iasul este remarcat la Oxford, de experti in diverse domenii de activitate.

In urma unui sondaj realizat de membrii Europe Business Assembly (EBA), Iasul a obtinut doua nominalizari: premiul pentru categoria “Best Enterprise”, destinat activitatii de business a companiei, si „Manager of the Year”, distinctie ce se acorda conducerii organizatiei.

Europe Business Assembly este o prestigioasa organizatie non-guvernamentala ce are drept scop implementarea proiectelor de dezvoltare socio-economica regionala, precum si crearea de modele de business pentru companii si organizatii din intreaga lume. Aeroportul Iasi figureaza pe lista modelelor de business de top, cunoscand o dinamica de dezvoltare accelerata – infrastructura aeroportuara moderna finalizata inainte de termen, precum si un portofoliu impresionant de rute directe.

”Invitatia la evenimentul din 22 martie ne onoreaza, iar simplul fapt ca Aeroportul Iasi se afla pe lista nominalizarilor demonstreaza inca o data ca suntem un model demn de urmat. Am fost selectati pentru titlul de „Cea mai de succes organizatie” regionala, in urma unui sondaj complex realizat de expertii de la Oxford si pe baza recomandarilor venite din partea partnerilor EBA, specialisti in diverse domenii, din Belgia, Germania, Cehia, Elvetia. Aeroportul Iasi si-a consolidat pozitia pe piata internationala, prin efortul continuu de a explora noi si noi posibilitati de dezvoltare, si preocuparea de a oferi servicii de calitate clientilor si companiilor aeriene partenere. Aeroportul nostru a indeplinit toate criteriile necesare selectarii pentru o astfel de competitie, iar a doua nominalizare, in ceea ce ma priveste, pentru titlul “Managerul anului”, ma onoreaza cu atat mai mult”, a declarat Marius BODEA, presedintele C.A. al Aeroportului International Iasi.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.