APROSTCALIPSA – show de stand up comedy TEO – 22 noiembrie Teatrul Luceafarul

TEO  este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile,) într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

Cu un spectacol nou APROSTCALIPSA Teo iți adduce observații și puncte de vedere inedited, dar pline de miez si de un fin umor, așa cum ne-a învățat în toți acești ani!

În orașul tău Teo te așteaptă la show!

UNDE? Teatrul Luceafărul

CAND? Marți, 21 Noiembrie ora 20.00

Rezervari: 0726 688 658

Bilet: 30/40 ron

Bilete se gasesc la casieria teatruluil, de luni pana vineri intre 09.00 – 14.00 si duminica intre orele 09.00-12.00. Contact casierie teatru Cocovic Mihaela 0748 132 317

stand-up-comedy-teo-22-noiembrie-teatrul-luceafarul

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 + eight =

On Key

Citeste si

Aragaz electric sau pe gaz?

Folosite in occident de multa vreme, in ultimii ani, cuptoarele electrice incorporabile si-au facut loc si in preferintele romanilor. In Romania se gasesc la vanzare

Se aprind luminile în Crăciunia

Joi, 3 decembrie 2015, la ora 18.30, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, la aprinderea luminilor din Crăciunia. Publicul va avea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.