APROSTCALIPSA – show de stand up comedy TEO – 22 noiembrie Teatrul Luceafarul

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile,) într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

Cu un spectacol nou APROSTCALIPSA Teo iți adduce observații și puncte de vedere inedited, dar pline de miez si de un fin umor, așa cum ne-a învățat în toți acești ani!

În orașul tău Teo te așteaptă la show!

UNDE? Teatrul Luceafărul

CAND? Marți, 21 Noiembrie ora 20.00

Rezervari: 0726 688 658

Bilet: 30/40 ron

Bilete se gasesc la casieria teatruluil, de luni pana vineri intre 09.00 – 14.00 si duminica intre orele 09.00-12.00. Contact casierie teatru Cocovic Mihaela 0748 132 317

stand-up-comedy-teo-22-noiembrie-teatrul-luceafarul

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + fourteen =

On Key

Citeste si

Sase Cocktailuri de vara

Pentru ca tot esti in vacanta, ai timp sa arunci un ochi la ce mai e prin frigider. Daca esti disponibil, poate ai sa incerci

Tacos Special Week

Restaurantul Little Texas este locul n care unicitatea si autenticitatea se regasesc in cele peste 100 de preparate, pregatite dupa retete traditionale americane. Atmosfera specifica

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.