Arcadia îi invită pe ieșeni la BikeVibe 2016!

Rețeaua de sănătate Arcadia organizează pe 3 iulie, în Piața Palatului Culturii din Iași, turul ciclist de agrement BikeVibe, ajuns în 2016 la cea de-a IV-a ediție. Evenimentul se adresează persoanelor de toate vârstele ce își doresc o viață activă și îndrăgesc pedalatul, atât ca formă de sport și relaxare, cât și ca mijloc de deplasare zilnică în oraș.

La sosirea din plimbarea pe biciclete, efortul participanților va fi răsplătit cu o tombolă cu 185 de premii puse la dispoziție de organizatori, parteneri și sponsori și cu alte cadouri surpriză.

BikeVibe – Pedalează, vibrează, visează! este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei medicale private Arcadia, ce și-a propus de la bun început să promoveze mișcarea în aer liber și să le ofere ieșenilor o ocazie plăcută de socializare. În 2013, 2014, 2015, peste 600 de persoane au răspuns „prezent” invitației de a pedala în cel mai mare tur ciclist organizat în Iași.

Cei care își doresc să participe la BikeVibe, însă nu dețin o bicicletă proprie, vor avea posibilitatea de a închiria gratuit una din cele 60 de biciclete puse la dispoziție la punctul de start de către IˈVelo și studentObike.

BikeVibe va începe la 11:30, cu procedura de înregistrare a participanților – aceștia vor primi talonul de tombolă și tricoul evenimentului (în limita stocului disponibil), ce va fi îmbrăcat pe durata cursei. În jurul orei 12:30 are loc plecarea în turul ciclist, pe următoarele trasee:

– pentru sportivi: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roș – Splai Bahlui mal stâng – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.

– pentru copii şi începători: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii.

Pe măsură ce sosesc din turul ciclist, bicicliștii sunt validați, primesc cadouri gratuite din partea sponsorilor și depun în urnă taloanele pentru participarea la tombola BikeVibe.

Cei mai norocoși dintre participanți vor câștiga unul din cele 185 de premii speciale, cu o valoare totală de 37.500 lei (peste 8.000 de euro), oferite de partenerul oficial – Philips și de sponsori: OPTO, Vision for You, Fleximobil, Ispal, Decathlon, Kosarom, United Business Center, World Class, Selgros, Mobexpert, Little Texas sau unul din cele 4 cadouri surpriză oferite de Banca Transilvania – partener al evenimentului.

Participarea la BikeVibe este gratuită și necesită înscrierea prealabilă pe pagina dedicată evenimentului: www.arcadiamedical.ro/bikevibe.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + one =

On Key

Citeste si

Maraton implineste 5 ani

Maraton sarbatoreste 5 ani de experienta si 20 de petreceri cu o editie aniversara intr-un decor de poveste! In inima Iasului, aproape de Palatul Culturii

Cum arăta Iașul acum 150 ani

Videoclipul intitulat „Iașul ieri și astăzi” realizat de câțiva iubitori ai Iașului prezintă într-un mod ingenios schimbările arhitecturale prin care a trecut orașul în ultimii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.