Ateneul din Iași: spațiul de depozitare a fost dat în folosință

Ateneul din Iași a reușit să bifeze încă o realizare la începutul primăverii: spațiul de depozitare din curtea Spitalului de Neurochirurgie a fost dat în folosință. Lucrările de construcție a acestui spațiu s-au încheiat, iar imediat ce a fost posibil, a început procesul de mutare a tuturor decorurilor.

Din această primăvară, decoru   rile celor mai îndrăgite spectacole vor fi depozitate în condiții sigure, iar organizarea evenimentelor va fi lipsită de emoțiile ce însoțeau calitatea decorurilor de la o reprezentație la alta.

Motivele de bucurie nu se încheie aici pentru Ateneul din Iaș: au început și lucrările de „înviorare” a esplanadei din fata instituției, care, la finalul lucărilor, va fi o oază de verdeață.

Ne bucurăm, așadar, că, o dată cu primăvara, putem relua procesul de dezvoltare, modernizare și extindere a spațiilor ce vor găzdui evenimentele culturale ale Ateneului!

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − two =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.