Ateneul din Iași: spațiul de depozitare a fost dat în folosință

Ateneul din Iași a reușit să bifeze încă o realizare la începutul primăverii: spațiul de depozitare din curtea Spitalului de Neurochirurgie a fost dat în folosință. Lucrările de construcție a acestui spațiu s-au încheiat, iar imediat ce a fost posibil, a început procesul de mutare a tuturor decorurilor.

Din această primăvară, decoru   rile celor mai îndrăgite spectacole vor fi depozitate în condiții sigure, iar organizarea evenimentelor va fi lipsită de emoțiile ce însoțeau calitatea decorurilor de la o reprezentație la alta.

Motivele de bucurie nu se încheie aici pentru Ateneul din Iaș: au început și lucrările de „înviorare” a esplanadei din fata instituției, care, la finalul lucărilor, va fi o oază de verdeață.

Ne bucurăm, așadar, că, o dată cu primăvara, putem relua procesul de dezvoltare, modernizare și extindere a spațiilor ce vor găzdui evenimentele culturale ale Ateneului!

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Stagii de practică la Ness Iași

Ness Iași deschide o noua perioada de internship-uri, unde îți poți dezvolta cunoștințele teoretice și practice despre ce înseamnă una din tehnologiile tale preferate. Ce

Susţine artiştii ieşeni

Ieşenii sunt invitaţi miercuri, 18 noiembrie 2015, de la ora 19:00 în sala Gaudeamus, să participe la evenimentul ,,Susţine artiştii ieşeni”. Eveniment organizat împreună cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.