Bag Expo și Expo Mineralia la Palas

Dacă acorzi atenție detaliilor și vrei să dai dovadă de grație la fiecare apariție, atunci trebuie să pășești în Atriumul Palas Mall, la Târgurile Bag Expo și Expo Mineralia.

De miercuri până duminică, în perioada 23 – 27 martie 2016, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui o nouă ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase, Expomineralia. De această dată, vedetele târgului vor fi bijuteriile realizate din pietre în stare brută, așa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin și multe altele. De asemenea, doamnele și domnișoarele care vor să își creeze propriile accesorii după un design personalizat pot face asta în sectorul de workshop. Expomineraliareunește peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

În aceeași perioadă, în Atriumul Palas Mall se va reinstala universul genților și accesoriilor, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor. Clientele Bag Expo sunt așteptate cu noutăți de sezon, mare parte din colecția actuală reprezentând piese create în atelierele din Italia. Iar pentru că amatoarele de cumpărături sunt fericite atunci când se înnoiesc cu multe accesorii, la această ediție Bag Expo își vor putea alege oricâte își doresc, pentru că gențile din colecția anterioară sunt la jumătate de preț. La Bag Expo vor fi prezentate peste 6.000 de articole, pentru toate stilurile: plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele.

Pentru a-ți crea un outfit trendy, mergi în Atriumul Palas Mall!

bag expo si mineralia

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.