Castiga invitatii la stand up comedy cu Gabriel Gherghe, Alex Mocanu si Cata Dum

Artitude vă prezintă “Glumele sus!”, turneul de promovare a celor 3 finalisti castigatori ai Festivalului de Stand Up Comedy – “STAND UP FEST 2014” din Brasov, aflat la editia a II-a. Artitude este cel mai vechi producator de spectacole din piata romaneasca de stand up comedy si va propune pe cei mai buni din noua generație de comedianți români: Gabriel Gherghe, Alex Mocanu, și Cată Dum.

Turneul de promovare se desfasoara in 15 orase ale tarii si se desfasoara in perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2014.

Gabriel Gherghe este marele cîștigător al “Stand-up Fest” 2014. Este din Iași și face stand up comedy din mai 2012, fiind deja un cunoscut al cluburilor.  Materialele sale au fost apreciate atît de publicul din capitală care l-a putut vedea pe scena din Club 99 și Cafe Deko, cât și de cel din țară, Gherghe fiind unul din comedianții invitați în cadrul  “Stand-up in the City”, cel mai amplu turneu de stand up comedy din România.

Alex Mocanu, câștigătorul locului II la “Stand up Fest” 2014, face parte din noua generație de comedianți ai Club 99, cel mai important club de comedie din tară. Deși s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături  veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Cata Dum, cel care a câștigat locul III în cadrul festivalului “Stand up Fest” de la Brașov este din București și face stand-up comedy de patru ani. A început prin a deschide spectacolele lui Cătălin Bordea  în prezent fiind invitat permanent în Club 99 și in multe alte cluburi din Bucuresti si din tara.

Unde? CLUB WUNDERBRAU 365

Cand? SAMBATA, 22 NOIEMBRIE,  de la ora 19.30

Informatii: 0726 688 658

Pret bilet:  20 ron pana joi, 20 noiembrie.

Din 20 noiembrie biletele sunt 25 ron

Concurs

Castiga o invitatie dubla la show-ul de stand up comedy „Glumele Sus”. Tot ce trebuie sa faci este sa dai share acestui articol pe pagina personala de facebook, dupa care sa lasi un cometariu pe site cu link-ul paginii pentru validare.

Castigatorii vor fi extrasi vineri 21 noiembrie prin tragere la sorti, folosind site-ul random.org. Mult succes!

IS NET

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Tu cu ce te deplasezi prin oras?

Daca ne gandim bine, una dintre cele mai mari cheltuieli ale noastre este transportul zilnic, indiferent ce mijloc de transport pentru studenti folosim pana la destinatie. Exista

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.