Conferință despre carieră pentru studenții la Pedagogie

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” anunță organizarea unei conferințe despre cariera în Pedagogie, în cadrul proiectului „Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Întâlnirea va avea loc marți, 17 februarie, de la ora 16:00, în Clădirea Romtelecom, sala 502, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Sunt invitați să participle nu doar studenții de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, ci toți studenții interesați de subiect. Studenții înscriși în proiectul “Studenții de Azi, Profesioniștii de Mâine” care nu participă la o conferință de management al carierei nu pot să treacă la etapele superioare ale proiectului: consiliere în carieră, vizite în companii, acordarea subvenției de 500 de lei.

Conferință despre carieră pentru studenții la Pedagogie

 

Pentru a vă înscrie la conferință și pentru a participa la această  conferință, studenții trebuie să să urmați pașii de mai jos:

– Intrați pe portalul cariera.uvt.ro;

– Asigurați-vă că aveți profilul completat la 100%;

– Intrați în secțiunea “Calendarul activităților”, la “Conferințe de management al carierei”;

– Selectați conferința și apăsați pe butonul “Programează-te”.

 

 

 

Prin “Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași își sprijină studenții pentru a face încă de pe acum primii pași în angajare. Universitatea le oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul lor de studiu și de a-i întâlni pe cei care îi vor angaja după absolvire. De asemenea, consilierii de dezvoltare perofesională îi vor ajuta pe studenți să își descoperiți punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și, nu în ultimul rând, înscrișii vor lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top.

Sursa foto: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Programul de sărbători la Iulius Mall

Iulius Mall a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii fideli care doresc să se bucure de cumpărături. În Ajunul Crăciunului, persoanele care încă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.