Curs de perfecționare ,,Manager proiect”

Centrul de Studii Europene din cadru Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în perioada 18 martie – 03 aprilie 2015, cursul de perfecționare „Manager proiect”.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări și se adresează persoanelor care au absolvit studii universitare de licență, care sunt implicate în activități derulate pe bază de proiect, cât și celor care vor să acumuleze noi competențe.

Un manager de proiect poate activa în toate sectoarele social-economice în care activităţile se concep şi se derulează pe baza unor proiecte, indiferent de sursa de finanţare, beneficiar, sau organizaţia care implementează proiectul (proiecte de dezvoltare organizaţională sau locală, de tip fonduri structurale, programe-cadru de cercetare-dezvoltare ş.a.).

Diplomele eliberate absolvenților sunt emise de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale.

Data limită de înscriere la acest curs este 16 martie 2015. Informații complete despre procedura de înscriere și programarea modulelor sunt publicate pe site-ul Centrului de Studii Europene, la adresa: http://cse.uaic.ro/formare/manager.html

Sursa foto: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − 4 =

On Key

Citeste si

Noaptea de stiinta @Parcul Palas

Experimente spectaculoase, demonstrații științifice uimitoare și curiozități din lumea care ne înconjoară – toate în centrul orașului. Așa cum ieșenii s-au obișnuit deja, orașul își

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.