Cursuri de vară „România – limbă și civilizație”

În perioada 30 iunie – 21 iulie 2016, la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași se desfășoară a 45-a ediție a Cursurilor de vară „România – limbă și civilizație”.

La ediția din acest an participă 31 de persoane din 17 țări: Bulgaria, Portugalia, Italia, Polonia, Cehia, Turcia, Federația Rusă, Grecia, Slovenia, Coreea, Austria, Israel,  SUA, Algeria, Tunisia, Maroc, Coasta de Fildeș.

Pe parcursul celor trei săptămâni, cursanții vor învăța limba română în cadrul atelierelor practice de limba română, prelegerilor și conferințelor susținute de profesori din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”, dar și în cadrul diverselor activităţi sociale menite să familiarizeze participanţii cu aspecte de cultură și civilizație românească (cursuri de dansuri populare, vizionări de filme, întâlniri cu studenții români, excursii în Iași și la mănăstirile din Nordul Moldovei etc).

Cursurile de Limba română se vor desfășura de luni până vineri, între orele 9.00 – 13.00, pe trei grade de pregătire: începător, mediu și avansat.

La sfârşitul celor trei săptămâni de cursuri intensive de limba română, în urma susținerii unui test, fiecare participant va primi un certificat care atestă nivelul de cunoaștere atins.

Sursa: uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Hangariada 2015

HANGARIADA este singurul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. În weekend-ul 15 -17 Mai va avea loc a 5-a

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.