eMAG organizează IT Networking Day la Iași

Cel mai important retailer online din România a deschis la Iaşi, în noiembrie 2014, un centru de programare şi a anunţat că angajează, începând cu 5 februarie 2015, 40 de programatori.

“IT Networking Day Iaşi” este un eveniment programat de compania eMAG, pe data de 5 februarie, la Iaşi, începând cu ora 18.30, în cafeneaua The Trumpets (Palas Mall).

Potrivit oficialilor eMAG, evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informaţii despre oportunităţile dezvoltării unei cariere în cadrul celui mai mare retailer online din Europa de Sud-Est.

Evenimentul “IT Networking Day Iaşi” este organizat sub forma unei discuţii interactive împreună cu reprezentanţii eMAG despre echipă şi proiectele ce urmează a fi dezvoltate de noul centru IT deschis la sfârşitul anului trecut, potrivit cityzen.ro.

“Dorim să cunoaştem comunitatea de specialişti IT din Iaşi şi să prezentăm proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim în prezent, precum şi planurile noastre de dezvoltare, atât la nivel local, cât şi regional. Participanţii vor avea ocazia să cunoască modul de organizare, metodologia de lucru, dar şi să afle mai multe detalii despre structura echipei şi rolurile pe care le avem deschise în acest moment la Iaşi”, spune Tudor Manea, Vicepreşedinte şi Director HR&Tehnologie eMAG.

Retailerul online recrutează în Iaşi specialişti PHP, Linux şi alte tehnologii web, Product Managers, specialişti Quality Assurance pentru poziţii full-time. Evenimentul “IT Networking Day Iaşi” este organizat în colaborare cu firma de consultanţă în domeniul resurselor umane, Catalyst Solutions.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie aici!

Sursa foto: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 6 =

On Key

Citeste si

,,Zilele Studentului Electronist” – ediţia a V-a

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează proiectul ştiinţific

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.