ERA Ladies Trophy

XS Motorsport, ERA Shopping Park şi Iasirally.ro invită doamnele şi domnişoarele în ziua de 8 martie 2015, să îşi testeze calităţile de conducător auto la concursul ERA Ladies Trophy.

XS Motorsport este clubul care a organizat Raliul Iaşului, cea mai importantă competiţie automobilistică din România în anul 2014.

Chiar de ziua lor, pe 8 Martie, reprezentantele sexului frumos au prilejul de a participa la prima ediţie a unei competiţii automobilistice inedite: ERA Ladies Trophy. Această competiție se va desfășura în parcarea centrului comercial ERA, iar circuitul pregătit de organizatori presupune stăpânire de sine, îndemânare și atenție sporită. Pentru că din ce în ce mai multe femei se descurcă singure în jungla traficului urban, o încercare de acest fel pusă sub semnul unei competiţii ce se va finaliza cu premii atractive, va fi cu siguranță o proba interesantă.

Totodată, organizatorii doresc să atragă atenția tuturor celor care calcă iresponsabil acceleraţia şi îşi manifestă spiritul competitiv în trafic, oferind ca alternativă acest gen de manifestare. ERA Ladies Trophy presupune mersul printre jaloane, precum şi opriri precise în puncte dinainte stabilite. Corectitudinea executării traseului este cea mai importantă, nu viteza.

Înscrierile se fac începând din 1 martie pe site-ul www.raliul-iasului.ro/ladiestrophy. De asemenea, informaţii despre competiţie se găsesc pe pagina de Facebook ERA Ladies Trophy.

afis_era_trophy

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Daruri pentru ghetuțe la Felicia

Pentru al șaptelea an consecutiv, clienții Felicia sunt invitați în centrul comercial pentru a fi răsplătiți cu daruri de la Moș Nicolae. Toate persoanele care

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.