Festival de datini, traditii şi târg handmade, în acest weekend la Iulius Mall

În aşteptarea lui Moş Nicolae, cei mici şi cei mari sunt invitaţi să îşi petreacă timpul liber la Iulius Mall Iaşi. Aici vor avea parte de un atelier de creaţie, un festival de datini şi tradiţii, o competiţie de şah şi un târg handmade.

Până duminică, 7 decembrie inclusiv, cei aflaţi în căutarea unor idei de cadouri originale şi unicat pot găsi exact ceea ce îşi doresc la Târgul Handmade de Moş Nicolae.

Târgul, organizat la parterul mall-ului, reuneşte talentaţi artizani handmade care au creat pentru această ocazie sute de daruri speciale. Globuri pictate, ornamente de brad, cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, tablouri şi articole decorative, din piele, lemn, dantelă, porţelan, sticlă sau ingrediente naturale se numară printre produsele realizate manual, cu multă migală, de artişti.

Sâmbătă, de Moş Nicolae, zeci de copii de grădiniţă vor urca pe scena de la parterul mall-ului şi îi vor încânta pe părinţi şi bunici cu cele mai frumoase colinde şi obiceiuri de iarnă. Cea de-a X-a ediţie a Festivalului „Iarna pe uliţă” va avea loc între orele 10.00 – 13.00 şi este organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 din Iaşi.

Tot sâmbătă, prichindeii au ocazia să se joace şi să creeze în acelaşi timp. De la ora 11:00, copiii sunt aşteptaţi la etajul doi al mall-ului cu o nouă provocare distractivă: să realizeze rame foto din creioane, cu motive de Crăciunşi în culorile îndrăgitei sărbători de iarnă. Ramele vor fi decorate cu împletituri, motocei, fundiţe şi steluţe. Materialele necesare, ramele foto şi creioanele colorate vor fi făcute cadou, iar lecţiile vor fi oferite de specialiştii clubului „Flori de portocal”.

Participarea este gratuită.

Detalii și înscrieri la: 0740/574.524, [email protected] sau [email protected], 0232/ 208 500.

Pe 6 şi 7 decembrie, Iulius Mall găzduieşte competiţia „Cupa Moş Nicolae la Şah”. Concursul, care se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani, va începe la ora 16.00 în ambele zile şi va avea loc la etajul doi al mall-ului.

Sursă foto: iuliusmall.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Oportunitate în comert international

Te pasionează comerțul internațional? Cunoști bine o limbă străină? Îți place competiția? Dare International Trade Academy caută viitori campioni care să strălucească în comerțul internațional

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.