Festival de muzică și film în aer liber – Festivalul Multicolor

Festivalul de Muzică și Film în aer liber, se va desfășura în perioada 9-11 iunie 2017, 16-18 iunie 2017, ora 21:00, în Parcul Copou, esplanada Casei de Cultură „Mihai Ursachi” Iaşi.

Festivalul Multicolor este un eveniment de tip cultural-artistic ce se va desfășura timp de două weekenduri, 9-11 iunie 2017, 16-18 iunie 2017, care îşi propune ca temă, spiritul multicultural, atrăgând atenţia publicului ieşean asupra diverselor culturi promovate în cadrul serilor festivalului.

Timp de 6 zile, cei prezenți la eveniment vor descoperi elemente culturale din 6 țări: Norvegia, Grecia, Republica Moldova, Spania, Germania și, bineînțeles, România. Fiecare zi a festivalului va fi dedicată uneia dintre cele 6 ţări, iar toate activităţile se vor desfăşura în aer liber. Iaşiul va lua lecţii de comunicare interculturală şi va descoperi particularităţi ale culturilor prezentate în cadrul Festivalului Multicolor – Festival de Muzică şi Film în aer liber.

Pentru participanți organizatorii au pregătit tombole cu premii surpriză în fiecare seară a festivalului.

Intrare gratuită!

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Vine sesiunea: faceti sex!

Sesiunea este o perioada stresanta, cu o multime de restrictii,  schimbari de program si sacrificii pe care le facem pentru a reusi sa luam toate

„Feerie de Crăciun” de 5 ani

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă organizează, în perioada 15 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, pe esplanada Palatului Culturii, Expoziția-concurs „Feerie

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.