Festivalul „Studentiada” are loc saptamana aceasta, in 14 centre universitare din tara

Conform edumanager.ro, Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) organizează săptămâna aceasta, cea de-a noua ediţie a Festivalului „Studenţiada”. Festivalul „Studenţiada”  va reuni evenimente din domenii precum educaţie, mediu, cultură, sport, dezvoltare personală, sănătate, voluntariat sau antreprenoriat social.

„Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi-a propus să ofere studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bacău o săptămână plină de activităţi inedite, menite să îi ajute să deprindă competenţe necesare dezvoltării individuale şi să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetăţeni, oferindu-le şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar”, susţine comunicatul UNSR.

Conform sursei citate, studenţii vor primi bilete gratuite la muzeu, operă, film sau teatru şi vor putea participa la competiţii de fotbal, badminton, tenis de câmp, jocuri de sală, şah, table, ciclism. Tot în cadrul festivalului sunt anunţate traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, seminarii, dar şi petreceri tematice ori concursuri de cultură generală.

„Festivalul va culmina sâmbătă, 22 noiembrie, cu un concert susţinut de de Voltaj, Vescan şi Doddy, la Rectoratul UPB (București), iar săptămâna se va încheia duminică, 23 noiembrie, cu un recital extraordinar al Corului Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, mai precizează comunicatul menţionat.

Aici poți găsi programul evenimentelor Festivalului ”Studențiada” din Iași !

Sursa foto:  timisoara.ro.eventsdroid.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cum sa iti alegi blugii ideali

Cu siguranta o pereche de jeansi care sa ti se potriveasca perfect si sa te avantajeze sunt un must have in garderoba oricarei femei. Indiferent

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.