Folk in Parcul Copou, Sambata 3 octombrie ora 16.00

Andrei Bauer, Claudiu Cârstean și Alina Mihai canta pentru iesenii iubitori de Folk, în foişorul din Parcul Copou Sâmbătă, 3 octombrie, începând cu orele 16:00. Evenimentul este organizat de Clubul Rotaract Iaşi, care doreşte să vă aducă la cunoştinţă un caz social, şi anume, strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilități ai Colegiului „Ion Holban”, din Iaşi.

Andrei Bauer este un nume sonor al scenei ieşene, nu doar prin festivalurile pe care le-a onorat şi prin premiile obţinute, ci şi prin legătura vie pe care o creează între muzică şi public. Cântă de când se ştie şi se consideră „un om norocos pentru faptul că am primit acest har de la Dumnezeu“. A participat la numeroase festivaluri, de la multe dintre ele întorcându-se acasă cu câte un premiu.

Claudiu Cârstean și Alina Mihai sunt doi tineri folkiști, aflați la început de drum, dar care s-au făcut remarcați datorită talentului lor, dar şi datorită pasiunii față de acest gen muzical, care îi este transmisă şi publicului, la fiecare apariţie a acestora pe scenă.

Intrarea este liberă, dar ieşenii care doresc să îi ajute pe aceşti copii, vor fi invitaţi să facă o donaţie, iar fondurile obținute vor fi direcționate în întregime către Centrul de Plasament ”Ion Holban” pentru achiziția de echipament tehnic și dotări necesare recuperării și reintegrării sociale și profesionale a copiilor ocrotiți aici.

img_1202-515x727

Centrul de Plasament ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

Despre Rotaract

Clubul Rotaract Iaşi a luat fiinţă în anul 1999 şi este format din 20 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. În lume, există peste 7.000 de astfel de cluburi sponsorizate de Rotary, în 150 de ţări, care au ca scop formarea tinerilor ca lideri şi cetăţeni responsabili, prin muncă şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three − one =

On Key

Citeste si

Începe Festivalul Mărtişorului

De peste un deceniu, la Iași, se derulează Festivalul Mărțișorului, un proiect al Asociaţiei Meşterilor Populari din Moldova, în parteneriat cu Primăria. Comentarii comments

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.