Iaşi Guitar Festival are loc în acest sfârșit de săptămână

Evenimentul ”Iași Guitar Festival” se află la cea de-a VII-a ediţie şi este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor şi Asociaţia Culturală „Moldavia” Iaşi. Festivalul se va desfăşura în intervalul 21-22 noiembrie şi este un eveniment de tip cultural-artistic foarte iubit de ieşeni. Recitalul va avea loc în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor, iar intrarea este liberă.

Sâmbătă, festivalul aduce în scenă instrumentiști precum: Daniel Dragomirescu – chitară clasică & chitară electrică, Dan Spînu – chitară bass, Andrei Roşulescu – chitară electrică, Adi Enescu – tobe, Cosmin Isar – tobe, Theodor Popoescu – tobe, Laur Frătotişteanu – chitară bass, Dan Macovei – chitară bass, Liviu Suman – clape, Manuel Giugula – clape, Răzvan Nica – chitară, George Moloci și Petran Paveliuc – chitară electrică.

Concertul va avea loc începând cu ora 17, în Wunderbrau 365 (fostul Dublin Pub) și aduce în prim plan două impresionante tinere talente din lumea muzicii chitaristice ieşene şi din ţară, pe Alex Amarii, care este câştigătorul ediţiei a V-a a Festivalului, în prezent student al Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi şi Andrei Cerbu, care este elev la Colegiul „Costache Negruzzi” şi a câştigat ediţia a VI-a. Acesta a fost şi finalist la „Românii au talent”, ediţia a IV-a, în prezent chitaristul legendarei trupe Phoenix.

Tot în cadrul acestui Festival s-au înscris opt concurenţi din Iaşi, Galaţi, Suceava şi Huşi pentru concursul de chitară electrică, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12, în Wunderbrau 365.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight − 7 =

On Key

Citeste si

Târg Handmade de Mărtișor la Iulius Mall

Îndrăgita tradiţie a dăruirii unui mărţişor este laitmotivul târgului handmade care se va desfăşura în perioada 28 februarie – 8 martie 2015. „Mărţişorul pentru tine”

Saptamana PSI 2016

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.