IASI Streetball Challenge

IAȘI Streetball Challenge este un turneu care se va desfășura în cadrul parcării Centrului Comercial Felicia în zilele de 28 și 29 mai. Evenimentul face parte din calendarul național afiliat FIBA 3X3 și va avea infrastructura profesională de joc: teren sintetic, panouri omologate, oficiali de joc, tabela electronică de scor.

In weekend, jucam baschet 3×3 la Iasi. Sunteti asteptati la prima etapa din Raiffeisen Bank Romania Challenger Tour, o competitie nationala care ofera sansa echipelor de la Open masculin sa se califice pentru puternicul turneu international Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc in luna august.

IASI Streetball Challenge se va juca sambata si duminica la Centrul Comercial Felicia. Marele premiu la IASI Streetball Challenge este un CEC in valoare de 5.000 lei + alte cadouri din partea sponsorilor.

Valoarea totală a premiilor este de peste 20.000 lei la toate categoriile. Timp de 2 zile pline de baschet, muzică și distracție, pe două terenuri de joc, aprox 70 de echipe își vor disputa clasamentul. Categorii de vârstă: U14, U18, OPEN și OLDBOYS (35+) la masculin cât și feminin.

Ambasadorul evenimentului IASI Streetball Challenge este nimeni altul decat Iulian Canaf. Toata lumea sa-si acordeze talentul…la baschet!

IASI Streetball Challenge

Sursa: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 6 =

On Key

Citeste si

Street FOOD Festival la Iași

Pregătește-te pentru cea mai gustoasă experiență culinară! Între 25 – 28 mai 2017, Street FOOD Festival se întoarce la Iași, în Grădina Ansamblului Palas. Street FOOD

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.