Ieșenii au ieșit în stradă

Ieşenii s-au adunat în seara de marţi în Piaţa Unirii din oraş pentru a protesta faţă de autorităţi, după tragedia din Clubul Colectiv. Potrivit declaraţiilor martorilor, în stradă, după ora 22.30, s-ar fi aflat peste 2.000 de persoane.

În piaţa Unirii tinerii au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei din clubul bucureştean Colectiv. Inclusiv poliţiştii comasaţi la faţa locului imortalizau momentul cu telefoanele mobile.

Cei peste 2.000 de protestatari se îndreaptă către Piaţa Unirii intonând Imnul Naţional. Coloana de protestatari se întinde pe mai multe sute de metri. Aceştia au scandat mai multe lozinci dure la adresa guvernanţilor şi au strigat ”Bucureşti, nu uita. Iaşul e de partea ta!”. În timpul marşului, sute de ieşeni au ieşit la geamuri şi i-au aplaudat pe tineri. La rândul lor, aceştia au aplaudat de fiecare dată când pe lângă ei au trecut maşinile de la Ambulanţă sau SMURD.

Si miercuri seara de la ora 19:00, a fost anunțat un nou miting, în urma mobilizării pe Facebook.

Cei adunați în Centru sunt de toate vârstele, dar majoritatea este formată din tineri. ”Am venit direct de la serviciu aici. Trebuie să ne recuperăm țara din mâinile politicienilor corupți”, a spus Marius Ursachi.

Pe mâine seară a fost programat un nou protest care promite să adune și mai multe persoane.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 8 =

On Key

Citeste si

Iași Business Days

Anul acesta, evenimentul Iași Business Days va avea loc în perioada 1-2 iulie 2015 la Palas Mall din Iaşi, înscrierile pentru toți cei care vor

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.