”Imposibilități”, un spectacol de CRISTIAN GOG, ajunge la Iași

Câștigătorul emisiunii ”Românii au talent” în 2012 ajunge cu spectacolul IMPOSIBILITĂȚI la Iași. Timp de 2 ore veți avea parte de un spectacol unic: citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism. Cristian Gog este primul mentalist din lume care a reuşit să câştige un concurs de talente important.

Spectacolul ”Imposibilități” are loc în data de 24 noiembrie, de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților. Spectacolul face parte din turneul național „Imposibilități”, un turneu care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului.

„Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți.” a declarat Cristian Gog.

Mentalismul este forma de divertisment prin care cineva produce efecte ce implică anumite fenomene inexplicabile: percepție extrasenzorială, citire a gândurilor, telepatie, anticipare a unor evenimente sau acțiuni ale anumitor persoane, clarviziune, control asupra anumitor obiecte doar prin puterea minții sau chiar influențarea viitorului.

Efectele de mentalism sunt menite să nască întrebări, curiozități și să inducă o plăcută stare de perpexitate. Principalul scop al acestora este însă de a oferi un diverisment de calitate și de a atinge spectatorul pe plan emoțional, astfel încât experiența trăită să fie de neuitat.

Biletele costă 30 sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afişul cu autograf, o lingură marca Cristian Gog) și pot fi achiziționate online de pe  www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenților.

Sursă foto: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.