Home Campus JobShop® 2016 – Cariera ta începe aici!

JobShop® 2016 – Cariera ta începe aici!

4 minute de citit
0
0

În perioada 24-30 martie 2016, BEST Iaşi în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează cea de – a XVI-a ediţie a Evenimentului Naţional de Carieră JobShop®.

JobShop® este un eveniment care se adresează studenţilor şi absolvenţilor ieşeni, cu precădere celor de profil tehnic, unde aceștia au şansa de a lua contact direct cu reprezentanţii companiilor, de a discuta despre oportunităţile şi condiţiile mediului de lucru actual şi de a primi sprijin în carieră. Pe lângă locurile de muncă oferite de către companiile participante, studenţii pot aplica şi pentru locuri de practicã, internship-uri, proiecte de diplomã şi burse.

Pe parcursul celor 7 zile, studenţii sunt aşteptaţi să participe la activităţile ce se vor desfăşura în sălile Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași şi la zilele de standuri din data de 29 şi 30 martie în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului. Printre aceste activităţi se numără training-uri tehnice și de dezvoltare personală, concursuri interactive, prezentări de companii şi workshop-uri.

În cadrul evenimentului studenţii și proaspeţii absolvenţi pot face primul lor pas către job-ul dorit având oportunitatea de a își începe cariera în cadrul unora dintre cele mai importante companii din România. La eveniment vor lua parte angajatori precum: Accenture, Atos, Adecco, AKKA Technologies, Arcadis, ArcelorMittal, AROBS, Avira, Besedo, Bosch, Capgemini, Cloudbase, ELI-NP, Emirom, EON, GFK, Hilti, Huawei, Intelligent Bee, Microchip, Mind CTI, OC Prod, Professional, Retrasib, Siemens , UBIS, Webhelp și SCC.


http://iasi.JobShop.ro

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare încă din 1989, prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări europene.

De la sfârșitul anului 2000, BEST Iași își dedică activitatea dezvoltării studenților din mediul ieșean, încercând în același timp să aducă un plus de valoare comunității locale.

Pentru înscriere şi mai multe informații în ceea ce privește JobShop® Iași: http://iasi.jobshop.ro

Contact:
Teodora Farcaş – Media Responsible ( +40 754 905 870 , teodora.farcas@BEST.eu.org )

Comentarii

comments

  • Între tine și succes este dorința

    Visezi la un job pe domeniul tehnic însă nu ști când și unde să începi? Crezi că încă nu s…
Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Andrei Andronic
Incarca mai multe Campus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =

Vezi si

Ghid practic pentru a alege cadoul potrivit

In cautare de cadou pentru ea? Povestea aceasta se repeta an de an, cand simti din nou pre…