KEY – un nou proiect în oraș

Asociațiile studențești, AIESEC și PRIME Iași, și-au dat mâna pentru prima dată în vederea realizării unui proiect inovativ, menit să dezvolte pe plan local domeniul comunicării și al relațiilor publice.

KEY (Keep Educating Yourself) se adresează tuturor studenților interesați de comunicare și constă în 10 sesiuni interactive în limba engleză. Acestea se vor desfășura în luna aprilie și vor fi susținute de 2 traineri internaționali. Anul acesta, proiectul va debuta cu participarea Mariei Lopez din Mexic și al lui Azin Aalaei din Iran.

Studenții vor avea prilejul să-și completeze cunoștințele teoretice în decursul workshop-urilor, să-și îmbunătățească nivelul limbii engleze, să lege noi prietenii și, desigur, să adăuge o experiență inedită în CV. Pe lângă toate acestea, întâlnirile organizate într-un cadru informal, le vor oferi ocazia să descopere și să exploreze un cadru multicultural, îmbogățindu-și astfel orizontul de cunoaștere.

Pentru a participa, studenții interesați se vor putea înscrie prin completarea unui formular online și prin achitarea unei taxe în valoare de 50 de lei. Formularul va fi disponibil pe site-ul www.primeiasi.ro, începând cu data de 20 martie.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =

On Key

Citeste si

Personaje de poveste la facultate

In copilarie te identificai cu personaje din povesti, dar vremurile acelea au trecut de mult. Artistul Ruben si-a imaginat cu ar arata cateva dintre acestea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.