Klaus Iohannis, așteptat să participe la manifestările de Ziua Unirii de la Iași

Preşedintele Klaus Iohannis este așteptat să participe la manifestările de Ziua Unirii de la Iași, susțin surse politice, în timp ce prezenţa liderilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga a fost confirmată oficial de liberalii ieşeni.

Copreşedintele PNL Iaşi deputatul Costel Alexe a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că în 24 ianuarie vor veni la Iaşi liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, programul vizitei urmând să fie stabilit în perioada imediat următoare.

Potrivit lui Costel Alexe, liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor asista la manifestările oficiale din Piaţa Unirii şi vor participa la o întrunire de partid.

Şefii PSD Iaşi nu au precizat deocamdată dacă liderul formaţiunii Liviu Dragnea va veni la Iaşi de Ziua Unirii.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenţi la manifestările oficiale organizate la Iaşi atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la începutul discursului său rostit în Piaţa Unirii din Iaşi, la eveniment asistând câteva mii de persoane.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 + twelve =

On Key

Citeste si

Cum sa alegi un semineu electric

Iarna, fiecare dintre noi viseaza ocazional la o camera foarte linistita si calduroasa, din care, fara indoiala, face parte si un semineu. Pentru ca un

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.