Lansarea programului „Stagii pe Bune” pentru studenții din IT

Ca în fiecare an, în luna martie, în cadrul Facultăţii de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, programul Stagii pe Bune își deschide porțile pentru toți studenții din lumea IT. Sunt așteptate numeroase companii de renume, pentru a recruta tineri de succes, care sunt gata să răspundă oricăror provocări profesionale și care se implică activ în dezvoltarea propriei cariere.

Evenimentul va avea loc la data de 19 martie 2016, la ora 9.00,  în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași și va fi transmis LIVE.

Programul național de stagiatură Stagii pe Bune propune plasarea studenților facultaților cu profil IT&C în stagii de practică, desfășurate pe durata verii, în companiile din domeniul IT&C. Programul de stagii se află la a doisprezecea ediție și este, și în acest an, programul oficial de stagiatură al celor mai importante centre educaționale IT&C din România: Iași, București.

Programul oferă studenților posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice acumulate în facultate și de a dobândi cunoștinte tehnice, învățând să lucreze în echipa și îmbunătățindu-și abilitățile de comunicare, într-un mediu de lucru profesionist. Companiile participante au ocazia să cunoască tineri talentați, care pot deveni angajații acestora după finalizarea studiilor.

Stagiile de practica aduc studenții alături de profesioniștii IT&C!

Detalii despre eveniment găsiți AICI.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cantece pentru adormit copiii

Cauţi cea mai potrivită muzică de adormit copiii? Chiar dacă este mai uşor să apelezi la videoclipurile de pe internet sau la o aplicaţie specială

Saptamana PSI 2016

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.