Noaptea Studiourilor Foto 2015, ediția a II-a

După o primă ediție de succes în 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine sâmbătă, 20 iunie 2015 cu noi participanți și o nouă serie de activități fotografice interesante pentru public.

De la mini-ședințe foto gratuite, până la ateliere și workshop-uri, vizitatorii ediției a doua a Nopții Studiourilor vor avea ocazia să descopere secretele fotografiei de studio și să fie, pe rând, deopotrivă fotografi și modele.

Sunteți invitați așadar la o plimbare prin studiourile foto înscrise la eveniment, 14 studiouri și fotografi din București – Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Academia de Fotografie, Chroma Studio, Dora Studio, Dumitru Antonescu Mobile Studio la Epic Bar, Frozen Monkeys Media Production, Gabriel Nedelcu Studio, Insight Photo Studio, Loading Studio, New Age Photography, Rebel Studio, Stan Miles – Pictures With Style, Square One Studio – și un studio din Iași: Photo Caffe (deocamdată).

În ziua evenimentului, studiourile foto înscrise la eveniment rămân deschise după program, primesc publicul curios de cum arată un studio și cum se desfășoară o ședință foto profesională și organizează diferite activități pentru vizitatori, precum: workshop-uri și ateliere foto, mini-ședințe foto gratuite, demonstrații de styling.

Spre deosebire de anul trecut, pentru ca participanții să aibă ocazia de a vizita cât mai multe spații și de a participa la cât mai multe activități, programul ediției a doua a Nopții Studiourilor Foto va începe cu o serie de sesiuni de warm-up, care se vor desfășura în timpul zilei de sâmbătă, 20 iunie 2015, începând cu ora 10.00. Noaptea Studiourilor se va încheia la miezul nopții.

noaptea-studiourilor-foto

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − one =

On Key

Citeste si

Conferinta despre performanta la Palas Mall

Pe 28 august Fundatia Licinium ti-a pregatit o conferinta inspirational-motivationala intitulata „Performanta nu are limite”. Aceasta va fi sustinuta de catre primul speaker motivational cu

Cotnari Rally Iasi 2016

Iaşul va găzdui în perioada 8-10 septembrie 2016 o nouă ediţie a Cotnari Rally. Desfăşurat pe parcursul a trei zile, raliul contează pentru a şaptea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.