Ofertele pentru Revelion în Iași

Zeci de restaurante şi baruri din oraşul Iaşi şi-au pus la bătaie ofertele pentru petrecerea nopţii de sfârşit de an. Majoritatea locurilor sunt deja rezervate.

Iată ofertele anunțate de către administratorii barurilor şi restaurantelor din oraş:

În centrul oraşului, la London Pub, biletul pentru noaptea de Revelion costă 189 de lei. În preţ este inclus un bon de consumaţie în valoare de 100 de lei, plus platouri cu gustări reci, platouri cu miniprăjituri şi şampanie.

O altă ofertă exclusivistă este cea a Clubului Fratelli, din complexul Palas, unde un bilet costă 350 de lei, dar include bar deschis şi mâncare la discreţie.

La Restaurantul Da Vinci, din cadrul Hotelului Capitol, un meniu pentru noaptea de Revelion costă 280 de lei, dar include un meniu bogat.

La marginea oraşului, la Restaurantul Little Texas, rezervarea se poate face la preţul de 350 de lei. Organizatorii ofertează un program artistic complex, inspirat din reprezentaţiile de pe Broadway, cu momente live de jazz şi soft blues.

Tot la marginea oraşului, înspre Bârnova, La Hamak, Revelionul costă 150 de lei. Preţul include vin şi apă la discreţie, precum şi trei feluri de mâncare.

Din seria revelioanelor ieftine, cu şanse mari de a găsi un loc pe ultima sută de metri, este cel din clubul Underground, situat în zona Cub, pe bulevardul Ştefan cel Mare. Un rezervare la masă costă 100 de lei, iar un loc doar la bar este taxat cu 75 de lei. Preţul include un meniu minimal.

Sursa foto: iasi4u.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 8 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.