Participă la Internship & Trainee Marathon – Iaşi 2015

În perioada 14 martie – 2 aprilie 2015 va avea loc, în Iaşi, la Hotel Traian, un eveniment de recrutare adresat studenţilor, absolvenţilor şi tinerilor care au maxim 2 ani experienţă. Internship & Trainee Marathon oferă tinerilor din Iaşi posibilitatea să se angajeze în această primăvară sau să îşi planifice debutul în carieră, printr-un maraton de evenimente dedicat mai multor industrii.

În urmă unui studiu realizat de Hipo.ro în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, pe un eşantion de 261 de companii, a reieşit că 41% dintre angajatori vor dezvoltă programe dedicate juniorilor (studenţi, absolvenţi, candidaţi cu experienţă sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi în: IT/ Telecom, vânzări, client service, economie, financiar-bancar şi inginerie.

Evenimentul Internship & Trainee Marathon va avea loc pe parcursul a 3 zile, fiecare fiind dedicată unei industrii, domenii pentru care se vor face cele mai multe recrutări în 2015 :

– 14 martie – IT & C Day

– 21 martie – BPO & Finance Day

– 2 aprilie – Engineering Day

Fiecare zi dedicată unei industrii, vine în întâmpinarea celor care îşi doresc să facă primul pas în carieră, printr-o serie de conferinţe şi workshop-uri:

– Conferinţă Internship & Trainee – reprezentanţii companiilor le vor prezenţa participanţilor informaţii despre programele de practică şi management trainee disponibile în 2015;

– Networking Time – în cadrul căruia tinerii pot interacţiona direct cu angajatorii, pot află detalii cu privire la procesele de recrutare din cadrul companiilor şi cum se pot pregăti pentru un interviú;

– Workshop-uri şi seminarii susţinute de către companiile partenere ce vor oferi participanţilor şansă să îşi dovedească abilităţile şi motivaţia de a debuta în carieră;

Pentru poziţiile deschise, angajatori caută absolvenţi care deţin cunoştinţe tehnice sau au profil economic, care sunt motivaţi pentru evoluţie profesională pe termen lung, deţin cunostiinte de limbi străine şi au rezultatele academice bune, s-au implicat în activităţi extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaţionale.

“Un internship poate spori cunoştinţele şi aptitudinile celor implicaţi până la nivelul la care pot fi angajaţi definitiv. Căutăm tineri entuziaşti în ceea ce priveşte domeniul IT, foarte buni utilizatori ai măcar unei limbi de circulaţie europeană. Persoane dornice de a învaţă şi de a-şi aduce aportul la activităţi şi înafara cerinţelor standard impuse de fiecare poziţie în parte.” au declarat reprezentanţii SCC Services România.

Printre companiile participante amintim: Appsbroker Consulting, Capgemini, Deloitte, eMAG, MiOS România, SCC Services România.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să îţi rezervi un loc în sală. De aceea, te invităm să afli mai multe detalii şi să te înscrii pe www.hipo.ro/internshipmarathon.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanţă în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluţii de recrutare şi employer branding.

Având o experienţă de 8 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienţilor şi candidaţilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din România organizat bianual în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare, Top Talents România (proiect ce identifica în fiecare an cei mai valoroşi 300 de tineri absolvenţi la nivel naţional), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vânzări, marketing, IT&C, cercetare şi inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinţe dedicate celor interesaţi de audit, taxe, contabilitate, legal şi IT&C), DevTalks (un eveniment de referinţă pentru specialiştii IT din România), Ghidul Angajatorilor (publicaţie de orientare în carieră adresată studenţilor şi masteranzilor din domeniul economic şi tehnic distribuită în 15 centre universitare), Târgul Virtual HiPO.ro pentru Absolvenţi şi Angajatori de TOP Virtual.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − six =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.