Personajele de cinema sunt invitate la Balul Mascat Francofon

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) organizează cea de-a XII –a ediție a proiectului Bal Mascat, pe data de 26 martie 2015, începând cu ora 20.00,  în Sala Pașilor Pierduți a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași.

Ca în fiecare an, ASFI marchează finalul lunii internaționale a francofoniei printr-un eveniment ce își propune să readucă la viață spiritul artistic și înclinația tinerilor pentru valorile culturale. Tema Balului, Personaje de Cinema, oferă participanților prilejul de a evada din cotidian pentru a intra în pielea personajului din filmul preferat. Pentru completarea ținutei, ASFI pune la dispoziție o varietate de măști, realizate de către voluntarii asociației, care pot fi  achiziționate de la standul special amenajat în seara evenimentului. Atmosfera de cinema va fi conturată prin diverse activități pline de fast si magie.

Balul Mascat este un eveniment singular la nivelul Iaşului, prin care se doreşte promovarea valorilor francofoniei într-un cadru plin de istorie şi de manifestări artistice. Ne-am propus organizarea acestui bal la finele lunii internaționale a francofoniei, în fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relaţiilor între studenţii ieşeni şi studenţii străini din spațiul francofon, susţinând, astfel, dialogul intercultural.

„Ediția a XII-a a Balului Mascat demonstreză capacitatea proiectului de a se adapta la cerințele noilor generații. Este singurul eveniment annual de divertisment de genul acesta care are loc într-o sală emblematică și istorică pentru centrul universitar din Iași. Anul acesta participanții vor intra în universul filmului.Cu toții avem cel puțin un personaj preferat și faptul că ni se oferă ocazia de a fi acel personaj pentru o seară este minunat. Pe 26 martie, toate personajele se adună la un loc. E un vis care devine realitate și pentru noi, organizatorii. Sperăm ca anul acesta cei peste 1000 de studenți, pe care îi așteptăm, să se bucur de muzică, de dans și de concursurile și surprizele pregătite pentru ei.” (Alexandra Popa, preşedintele asociaţiei).

Personajele de cinema sunt invitate la Balul Mascat Francofon

Sursa: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 + eighteen =

On Key

Citeste si

ANCOM oferă stagii de practică pentru studenti

Pentru al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) – Direcția Regională Iași organizează sesiuni de practică profesională adresate studenților

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.