Peste 200 de joburi disponibile în cadrul BPO & Finance Day

Sâmbătă, pe 21 Martie 2015 are loc, în Iași, la Hotel Traian,  BPO & Finance Day – eveniment din cadrul maratonului de internship-uri și joburi entry-level organizat de catre hipo.ro. Acest eveniment, care reunește cei mai importanți angajatori din domenii precum cel financiar – bancar și BPO (Business Processes Outsourcing) le oferă tinerilor din Iași posibilitatea să se angajeze în această primăvară sau să își planifice debutul în carieră.

Cele peste 200 de oportunități de carieră puse la dispoziție de companiile participante, se adresează în exclusivitate candidaților fără experiență (studenți, absolvenți) și tinerilor pănă în 2 ani experiență.

“Candidatii pe care ii cautam, pentru pozitia de Customer Service Advisor, trebuie sa detina competente IT de baza si sa vorbeasca limba engleza sau limba engleza  in combinatie cu o alta limba straina  (franceza, spaniola, rusa, italiana, bulgara, germana ori portugheza). In anul ce urmeaza, estimam aproximativ 100 de pozitii entry level dedicate tinerilor ieseni (…) In cadrul companiei, exista programe de internship (HR, Front Desk Assistant, SAP), care le permit internilor sa devina angajati Capgemini“ – Raluca Paduraru, HR Specialist, Capgemini Iasi.

Cum arată candidatul ideal? Din centralizarea răspunsurilor pe care le-am primit a rezultat că angajatorii caută tineri cunoscători a cel puțin două limbi straine, care să fie deschiși și aibe capacitatea de a acumula cunoștinte tehnice noi într-un interval scurt de timp. De asemenea, în mod specific, tinerii absolvenți de studii economice, sunt căutați de catre angajatori.

Evenimentul este structurat pe mai multe activități și vine in sprijinul celor care își doresc  să facă primul pas în carieraă, printr-o serie de conferinte si workshop-uri. Participantii la activitati vor afla mai multe detalii despre stagiile si joburile deschise in cadrul companiilor prezente la eveniment, apoi vor putea interactiona direct cu angajatorii si vor putea cere informatii despre procesul de selectie pentru anumite pozitii dar si despre competentele specifice pentru fiecare job si cum se pot pregati cat mai bine.

Printre companiile participante amintim: SCC Services, Capgemini Iasi, GFK Romania, Deloitte Romania.

Pentru a participa la eveniment trebuie să îți rezervi un loc în sală. De aceea, te invităm să îți actualizezi CV-ul și să te inscrii pe www.hipo.ro/internshipmarathon.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve − 3 =

On Key

Citeste si

Cotnari Rally Iasi 2016

Iaşul va găzdui în perioada 8-10 septembrie 2016 o nouă ediţie a Cotnari Rally. Desfăşurat pe parcursul a trei zile, raliul contează pentru a şaptea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.