Prelungirea sesiunii estivale la Ateneul Tatarasi. Iata lista spectacolelor

Ateneul din Iași se bucură de o nouă direcție bazată pe diversitate culturală și metode diferite de atragere a publicului. Din dragoste pentru actul de cultură și pentru consumatorii săi, vara aceasta ATENEUL v-a încântat cu PRIMA EDIȚIE a STAGIUNII ESTIVALE, care s-a dovedit în primele două părți (iulie și august) un succes.

Întrucât așa cum spunea și Nicolae Iorga ”Cultura e sufletul omenesc în veșnică acțiune, tot mai departe și mai sus”, echipa Ateneului prelungește Stagiunea Estivală, Ediția I și în luna septembrie, cu partea a III-a, în care oferim o serie de spectacole care, așa cum ne-am obișnuit publicul, vor stârni râsete și vor propaga voia bună în Iașul cultural.

În seria spectacolelor din partea a III-a a Stagiunii Estivale, veți regăsi expoziții, spectacole pentru copii, spectacole de teatru, stand-up comedy, concerte, spectacole ale comunităților minoritare din Iași dar și proiecții de film.

La începutul lunii septembrie, vineri, pe data de 1 a acestei luni, începând cu ora 15.00, vă așteptăm la Vernisajul Expoziției de Pictură oferit de Salonul Național de Artă Naivă ”Policarp Vacarciuc”, în Galeriile de Artă ale Ateneului. Ajuns la cea de a cincea ediție, Salonul Național de Artă Naivă”Policarp Vacarciuc”, organizat sub egida revistei „Galeria naivă”, încearcă ca prin acest eveniment anual să readucă în fața marelui public, frânturi de artă naivă, aliniindu-se manifestărilor cu tradiție de acest gen din țară precum cele din: Pitești, Târgu-Mureș, Botoșani, București, Bacău și Iași.

Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20:00, vă dăm întâlnire pe Terasa Acoperiș, cu Puşa Darie, actriţă a Teatrului Naţional ”Vasile Alecsandri” din Iaşi, care va juca în spectacolul „Terapie prin comedie”.

Puşa Darie va spune prin spectacolul său poveştile unor femei care au ales partenerii nepotriviţi, femei care au găsit puterea de a merge mai departe. “Totul se poate schimba în bine, dacă ne dorim cu adevărat, şi ne amintim că avem demnitate şi dreptul la fericire. Vă propun un text plin de umor, chiar dacă poveştile sunt triste. Toata viaţa noastră e un joc de-a râsul, plânsul” Puşa Darie.

Biletul este 20 lei, iar rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00

Duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, pe Terasa Acoperiș puteți viziona spectacolul de teatru ”Frumosul și Bestia”.

Cuvântul Regizorului: E seară. Te întorci acasă din oraș ,aprinzi lumina și …vezi în apartament  o persoana necunoscută. Un hoț! Ce faci? Țipi?! Telefonezi la poliție?! Te iei la trântă cu …el?! Comedia noastră oferă o altă varianta . Imprevizibilă, incredibilă, inedită, hilară. În urma unei scurte discuții cei doi realizează ce au în comun :ulcer! În numele lui, se încheagă repede și solid o prietenie care nu poate fi destrămată decât printr-un foc de armă.

Biletul este 12 lei, iar rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00.

 Lunar septembrie

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

six + twelve =

On Key

Citeste si

Cum alegem anvelopele de iarna?

De la 1 noiembrie toti soferii sunt obligati prin lege sa-si echipeze masinile cu anvelope iarna, altfel risca o amenda intre 720 si 1600 lei. Desi

Valentine’ s Party

Pe 14 februarie ne îndrăgostim până peste urechi în Corner Bar pentru că este Valentine’s Day Party! Te invităm să celebrezi dragostea alături de iubită

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.