Programul de la Palas Mall pentru acest week-end

Palas Mall le propune clienților să își îmbogățească timpul petrecut la cumpărături cu evenimente interesante. Târg de antichități și târg dedicat copiilor, campionat internațional de Capoeira, eveniment dedicat culturii chineze, festival al multiculturalității și workshop pentru pasionații de modă sunt propunerile pentru week-end.

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 mai 2016, toţi cei pasionaţi de suveniruri care au rezistat trecerii anilor sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Clienţii vor putea admira şi cumpăra cele mai elegante exponate înnobilate cu patina timpului: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister.

În perioada 27 mai – 1 iunie, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, se va desfășura Târgul Copilăriei. Părinții vor putea alege un cadou inedit pentru prichindelul lor, în timp ce ștrengarii își pot îmbogăți colecția de jucării. Expozanții s-au pregătit cu bijuterii și accesorii pentru cei mici și cei mari, genți, pălării, jucării, lego, dar șiactivități interactive și facepainting.

Vineri, 27 mai 2016, de la ora 18.00, Atriumul Palas Mall va găzdui un eveniment dedicat culturii chineze. Evenimentul este organizat deAsociația EuroEd și cuprinde momente de dans, muzică instrumentală și vocală, prezentare de costume și kung fu, ilustrând spiritul energic al Chinei. Cei interesați vor putea să deguste preparate specifice gastronomiei asiatice de la Chinese Restaurant by Li, să descopere arta servirii ceaiului sau să învețe să își scrie numele după caligrafia chineză.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.