Reduceri la Centrul Comercial Felicia

Începând cu 15 ianuarie poți achiziționa articolele vestimentare preferate din magazinele din Felicia la prețuri cu reducere de până la -70%.

Ca de fiecare dată, la Felicia cumpărăturile sunt recompensate cu premii pe loc. În perioada 15 ianuarie – 12 februarie 2016, cumpărăturile de peste 150 Ron din magazinele de pe galerie și din hypermarketul Carrefour îți aduc 2 500 de premii garantate: sucuri naturale, cafea, bloc notes-uri personalizate, ceasuri de perete personalizate. În plus, primești șansa de a te înscrie în tombola pentru marele premiu: 10 trolere de la Valigeria și o comodă vintage!

Cardul Cromatic îți răsplătește fidelitatea! Participă la tombola săptămânală Cromatic și poți câștiga 4 vouchere pentru shopping la Felicia! Cu cardul Cromatic beneficiezi și de premii instant, tot ce trebuie să faci este să aduni puncte, cu ajutorul cărora vei putea lua premiul. Dacă nu ai un card Cromatic, îți facem noi unul în mod gratuit și pe loc.

reduceri la centrul comerical felicia

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Festivalul florilor de tei

Festivalul Florilor de Tei din Iaşi este o amplă şi complexă manifestare cultural㸠care are ca obiectiv punerea în valoare a oraşului Iaşi cu ceea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.