Saptamana PSI 2016

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele inconștiente pentru care îți alegi un partener, o profesie sau un curs în viață? Dacă vrei să înțelegi cum se învârt rotițele din mintea ta atunci când iei o decizie vitală, atunci când îți pui o mască și joci un rol sau în clipele în care ești copleșit de somatizări, anxietăți și impulsuri care nu știi de unde vin, te invităm la atelierele de psihologie din ediția de toamnă a Săptămânii PSI, organizată de Editura Trei și Librăriile Cărturești.

Vino între 7 și 13 noiembrie în librăriile Cărturești din 6 orașe din țară și întâlnește-i pe cei mai dedicați și mai experimentați psihologi și psihoterapeuți din urbea ta. Vei putea discuta despre adicții, despre personalitate și profesie, despre partea pozitivă a emoțiilor negative, despre parenting și probleme de cuplu, dar și despre ce se întâmplă într-o psihoterapie.

Săptămâna PSI va avea loc în București (Verona), Iași (Palas), Cluj (Iulius Mall), Timișoara (Iulius Mall, Mercy), Brașov și Arad, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor fi reduse cu 25 % în perioada 7-13 noiembrie 2016 în toată rețeaua Cărtureștilor.

Intrarea este liberă.

Program pentru librăria Cărtureşti din Palas:

 1. Sensul de ieri la omul de azi
  Invitat: Cristian Petrescu
  Marți, 8 noiembrie – ora 18.30
 2. Cuvintele care vindecă
  Invitat: Ion Dafinoiu
  Miercuri, 9 noiembrie – ora 18.30
 3. Practici terapeutice în lucrul cu trauma, abuzul și violența
  Invitați: Nicoleta Dumitru, Andreea Muraru
  Joi, 10 noiembrie – ora 18.30
 4. Dependența – a cui este problema?
  Invitat: Alina Ciupercovici, Dana Macoveiciuc
  Sâmbătă, 12 noiembrie – ora 11.30

Sursa: iasifun.ro

sapt

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =

On Key

Citeste si

Se aprind luminile în Crăciunia

Joi, 3 decembrie 2015, la ora 18.30, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, la aprinderea luminilor din Crăciunia. Publicul va avea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.