Sărbătoarea Floriilor aduce Semimaraton Iași

Duminica va avea loc a doua ediţie a evenimentului Semimaraton Iaşi. Anul trecut, fiecare a alergat pentru a oferi o nouă şansă la educaţie copiilor de excepţie înscrişi în programul Fundaţiei Proruralis.

La finele primei ediţii, Semimaraton Iaşi a oferit 10 burse de studiu pentru un şcolar. Anul acesta, alături de “campionii Proruralis”, se alătură cauzelor competiţiei şi Asociația Salvați Copiii în demersul său de a ajuta copii cu situații precare, ce provin din familii lipsite de posibilități materiale.

Dacă îţi place să alergi, dacă ai prieteni cu care vrei să participi în oricare din cele trei curse ale Semimaratonului Iaşi, accesează www.semimaratoniasi.ro şi înscrie-te! Poţi alerga în cursa populară de 2,5 kilometri, te poţi înscrie pentru cross-ul de 10,7 kilometri sau îţi poţi încerca puterile în competiţia de semimaraton de 21,095 kilometri, singur sau în ştafetă de 4 x 5,28 kilometri.

Cursele vor avea linia de start şi de sosire în faţa Palatului Culturii, cu o zi înainte de deschiderea oficială a simbolului oraşului nostru, pe data de 24 aprilie, începând cu ora 9.00.

 

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − five =

On Key

Citeste si

Cum sa nu stai la birou

Stim cu totii cat este de importanta pozitia de la birou si cu toate acestea nu ne gandim de fiecare data cand ne asezam la

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.