Se fac angajări la Târgul de Cariere din Iaşi

A 6-a ediţie a Târgului de Cariere va avea loc pe 6 şi 7 mai 2015, la Palas. Acest eveniment va reuni circa 35 dintre cei mai importanți angajatori de pe piața actuală a forței de muncă.

Tineri ieșeni vor avea parte de oportunități de carieră variate, în domenii precum IT&software, auto și automotive, serviciu clienți, logistică și transport, finanțe-bănci, producție și tehnică, turism sau retail. Târgul de Cariere va fi deschis între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit, detalii putând fi găsite pe www.targuldecariere.ro.

Cine angajează și câte posturi sunt disponibile

Lider mondial în furnizarea de tehnologii pentru industria auto și partener premium al TdC, compania Delphi are sediul central în Marea Britanie și a dezvoltat centre importante de producție, tehnice sau de relații cu clienții în 32 de țări. Fabrica de la Iași produce componente de înaltă precizie pentru injecția motoarelor diesel. Vin pregătiți cu 25 de posturi diversificate, de la ingineri la analiști financiari, adresate atât celor cu experiență cât și studenților.

O altă prezență constantă la TdC în calitate de partener premium, Xerox, lider mondial în managementul documentelor, oferă servicii de outsourcing în domeniile IT și business process. Cele 26 de posturi disponibile vizează candidați atât pentru Iași, cât și pentru Oradea, unele având cerințe de cunoaștere a limbilor străine precum engleza, franceza, italiana sau germana. Este o gamă diversificată de angajare, de la Asistenți în resurse umane, la programatori pe .NET, manageri de proiect sau analiști business.

Fire Credit este o societate de renume internațional care caută personal pentru activitatea de recuperări creanțe prin intermediul telefonului în Italia. Candidatul ideal trebuie să cunoască limba italiană scris și vorbit, să aibă cunoștințe de utilizare a pc-ului, capacitatea de a lucra și a atinge obiectivele printr-o bună soluționare a problemelor. Experiența în domeniu în alte societăți de profil reprezintă un avantaj pentru candidații interesați de a se alătura echipei Fire Credit.

Alături de Delphi, Xerox și Fire Credit, Bellaria Hotel susține valorile locale în căutarea job-ului perfect la Târgul de Cariere și este partener premium al evenimentului.

Alte companii partenere în mare căutare de tineri talentați sunt Amazon, Atexis, Focality, HEG și Unicredit Business Integrated Solutions. Acestea pun la bătaie 35 de posturi, de la ingineri de supply chain, la ingineri mecanici, specialiști în .NET sau pe design, consultanți SAP, account manageri, ingineri audit termoenergetic sau specialiști SEO.

Celor de mai sus li se alătură la Târgul de Cariere companiile Arhipelago, Axience, Blue Diamond, Bosch, Capgemini, Conex Distribution, Creativ Consult, EOS-KSI România, Iulius Mangement Center, KUKA Systems, Levi9, Lex Navigator, Lycamobile, MiOS, Obiettivo Lavoro, SCC Services România, Siemens și VEO Finances.

La eveniment vor participa și alte instituții precum Teaching și UN Youth, iar oportunitățile de carieră prezentate la târg vor depăși 800 de job-uri cu normă întreagă sau parțială, programe de internship în țară sau în străinătate, dar și stagii de practică sau de voluntariat.

Sprijin în carieră pentru tinerii ieșeni

La standul “CIPO” tinerii pot avea parte de servicii gratuite de consiliere și orientare în carieră, pe toata periodata târgului, de consultanță în alegerea de programe de formare în acord cu cerințele pieței muncii și sprijin real în identificarea și ocuparea unui loc de muncă sau în deschiderea unei afaceri.

Mai multe detalii despre angajatori și Târgul de Cariere se găsesc pe www.targuldecariere.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/targuldecariere.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 5 =

On Key

Citeste si

Sase Cocktailuri de vara

Pentru ca tot esti in vacanta, ai timp sa arunci un ochi la ce mai e prin frigider. Daca esti disponibil, poate ai sa incerci

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.