Stand up comedy cu Teo @ 18 aprilie Teatrul Luceafarul

TEO  este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile,) într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

UNDE? Teatrul Luceafarul

CAND? Luni, 18 Aprilie ora 20.00

Info: 0726688658

Bilet: 30/40 ron, in vanzare la casierie MARTI-VINERI si DUMINICA intre orele 09-14. Casierie Mihaela 0748132317

18 APR NEWSS

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + 11 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.