Succesul pe trepte

Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” filiala Iaşi, desfăşoară sub genericul „Succesul pe Trepte” cea de a IX-a ediţie a Centrului de Training Economic. Proiectul își propune să ofere studenților, interesați de evoluție personală și profesională, ocazia de a purta un dialog cu personalitățile ieșene, şi nu numai, care au reușit să atingă succesul în viața și în carieră.

Proiectul „Succesul pe Trepte” oferă participanţilor la eveniment posibilitatea dobândirii unui ansamblu de cunoştinţe, deprinderi şi atitudini necesare unui antreprenor de succes. Grupul ţintă vizat este reprezentat de studenţii din centrele universitare ieşene care doresc să atingă succesul în toate formele acestuia.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 7 – 8 martie în Corpul R al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” în intervalul orar 10:00 – 13:00. Participarea la eveniment este gratuită.

Coordonatorul proiectului, Dascălu Narcis doreşte ca prin implementarea proiectului „Succesul pe Trepte” să ajungă în inimile şi minţile a 100 de participanţi, continuând astfel tradiţia Centrului de Training Economic :

„Compentenţele antreprenoriale cuprind responsabilitatea individului pentru acţiunile proprii – pozitive sau negative – formarea unei abordări strategice, fixarea şi realizarea scopurilor, precum şi orientarea spre succes în viaţa personală.”

Pentru mai multe informaţii ce ţin de ediţiile anterioare vă invităm să consultaţi site-ul www.teach-ing.ro şi blogul Asociaţiei.

succesul pe trepte

Asociaţa Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING” este o organizaţie non-guvernamentală, nonprofit, apolitică, înfiinţă în anul 2006. Pentru noi, Asociatia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”, contează viitorul actualei generaţii precum şi a celor care vor urma. De aceea, prin viziune, idei noi şi implicare activă demarăm proiecte ce au ca scop dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. În anul 2011, TEACHING a devenit formator de formare profesională autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), aflată în subordinea Ministerului Educaţie si Cercetării Tineretului si Sportului.

TEACHING este structurată pe 3 centre de formare: Centrul de Training Tehnic; Centrul de Training Lingvistic şi Centrul de Training Economic. Începând cu octombrie 2012, TEACHING este membră a Comisiei ONG din Iași iar în iulie 2014 s-a deschis filiala TEACHING Cluj-Napoca.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 6 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.