Tacos Special Week

Restaurantul Little Texas este locul n care unicitatea si autenticitatea se regasesc in cele peste 100 de preparate, pregatite dupa retete traditionale americane. Atmosfera specifica Vestului Sălbatic este intregita cu adevarat doar de gusturi, arome si combinatii alese, toate menite sa va surprinda.

În acest an, restaurantul Little Texas sărbătorește unicitatea, reflectată atât in decorurile inedite și atmosfera primitoare, specific texane, dar și prin meniul Tex-Mex. Între 19 și 25 ianuarie restaurantul Little Texas vă invită la Tacos Special Week.

Tacos este una dintre specialitățile mexicane, care pornește de la o tortilla coaptă ușor, umplută cu ingrediente alese cu grijă: carne marinată, legume, orez, totul acoperit cu sosuri aromate și neașteptat de delicioase! Bubba Gump Tacos, El Gringo Tacos, Texan Tacos sunt doar câteva dintre preparatele delicioase din meniul special, care pot fi savurate la un preț cu 20 % mai mic.

Doar în această saptămână specială puteți încerca noutățile apetisante, pregătite după rețete mexicane autentice, gata să te încânte – Chicken Fried Tacos, cu piept de pui pregătit în tigaie, condimente americane Taco și servit cu sos aromant de avocado și smântână cremoasă, Spicy Beef Tacos, din carne Taco de vită, condimentată cu praf chilli, ardei iuți și coriandru proaspăt sau Fish Tacos, cu pește alb pregătit la grătar și legume proaspete.

Rezervări și informații la 0232-272.545

Sursa foto: iasifun.ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 − 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.