Târg virtual de carieră pentru studenti și absolventi

Studenții și absolvenții Universității „Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași sunt invitați joi, 19 martie 2015, între orele 9.00-18.00, să participe la prima ediție a „Career Virtual Fair”, un eveniment de carieră ce se va derula în totalitate online, pe pagina www.careervirtualfair.com.

Organizat la nivel internațional, Career Virtual Fair oferă posibilitatea studenților și absolvenților de a se înscrie și a participa la interviurile online (în limba engleză) organizate de marile companii internaționale interesate de calitățile și profilul acestora.

Persoanele interesate de obținerea unui loc de muncă sau de o perioadă de internship își pot încărca CV-ul (în format PDF) sau pot participa la interviurile online după completarea informațiilor solicitate la adresa: http://www.careervirtualfair.com/candidate-registration/.

Companiile vor analiza CV-urile încărcate și înainte de începerea evenimentului vor contacta candidații pentru programarea la un interviu online.

Pe tot parcursul derulării evenimentului, la standul online al companiilor se vor oferi informații despre oferta locurilor de muncă și se vor primi CV-uri pentru anumite pozitii.

Lista angajatorilor și locurile de muncă promovate în cadrul Career Virtual Fair sunt publicate pe http://www.careervirtualfair.com/list-of-exhibitors/.

De asemenea, în cadrul evenimentului se pot vizita standurile universităților participante pentru a afla informații depre oferta educațională a acestora.

Sursa foto: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 − five =

On Key

Citeste si

Retete delicioase de clatite

Cand dispui de cateva minute si ai o dorinta arzatoare de a manca ceva delicios si simplu de preparat, ar trebui sa iei in considerare

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.