Târgul de Carte „Librex” de la Iaşi, editia a XXIII-a

Pe 11 martie 2015 a început la Iaşi a XXIII-a ediţie a Târgului de Carte, Artă şi Muzică „Librex”. Vor fi expuse în jur de 150 de edituri din ţără şi Republica Moldova.

Sub genericul „Cărţile bune ne adună la Iaşi”, în perioada 11-15 martie 2015, cititori, edituri, scriitori, distribuitori de carte și critici literari se vor întâlni în Pallas Mall Iaşi pentru a XXIII-a ediţie a Târgului de Carte, Artă şi Muzică „Librex”.

Evenimentele Librex 2015 se vor desfăşura în cele trei Agore Ex Libres  din incinta Palas Mall (nivelul 0 și nivelul 1), în Sala Mozart, la Casa Cărţii şi la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi.

„Primavara cărţilor la Iaşi” are în agendă peste 300 de lănsări de carte, întâlniri literare, conferinţe, momente artistice şi concursuri, cum sunt Concursul de Interpretare Artistică „Micul Prinţ” şi tombola „Citeşti şi câştigi”.

Şi la ediţia din 2015 se vor acorda Premiile „Librex”, 13 la număr, de către un juriu al cărui preşedinte este Ioan Holban, criitic şi istoric literar.

Cele mai importante sunt Marele Premiu „Librex”, pentru  cel mai valoros program editorial şi Best Seller, pentru cartea cu cel mai mare succes în librării.

Printre invitaţii prezenţi la ediţia a XXIII-a a târgului se numără Adrian Cioroianu, Eugen Uricaru, Draga Olteanu Matei, poetul italian Claudio Pozzani,  Bebe Mihăescu, Dan Lungu, Matei Bejenaru, Emil Brumaru, Nicolae Bacalbasa, Bogdan Stanoevici, Ministru Secretar de Stat în cadrul Ministerului Culturii, Cassian Maria Spiridon, Ioan Holban, Oltiţa Cîntec, Liviu Antonesei, Nicu Gavriluţă.

Programul de vizitare la „Librex” este de miercuri până sâmbătă, de la ora 10.00 la ora 22.00, iar duminică, în ultima zi, de la ora 10.00 la ora 18.00.

Organizatorii promit preţuri accesibile la toate titlurile, premii şi surprize la toate standurile.

Sursa foto: palasmall.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Personaje de poveste la facultate

In copilarie te identificai cu personaje din povesti, dar vremurile acelea au trecut de mult. Artistul Ruben si-a imaginat cu ar arata cateva dintre acestea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.