Târgul de mărţişoare lucrate manual la Mănăstirea Golia

Târgul handamade „De mărţişor la Golia” se defăşoară în intervalul 26 februarie-2 martie, de la ora 10.00, la ora 17.00. În această perioadă, în parcarea Mănăstirii Golia, vor expune 15 artişti ieşeni mărţişoare lucrate manual.

Târgul de mărţişoare de la Iaşi va reuni aproximativ 15 expozanţi care îşi vor expune articolele handmade timp de o săptămână.

Târgul hand-made numit „De mărţişor la Golia” a ajuns la a V-a ediţie. Anul acesta expozanţii vor putea fi găsiţi în parcarea de Mănăstirea Golia de azi, 26 februarie, până pe 2 martie, de la ora 10.00 la ora 17.00.

Evenimentul este organizat de Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţan. Prin acest eveniment, organizatorii îşi propun să promoveze articolele special create de artiştii ieşeni cu ocazia mărţişorului.

Printre participanţii la târg vor expune şi două asociaţii care reprezintă copiii cu dizabilităţi din judeţ. Expozanţii vor vinde mărţişoare croşetate şi cusute, mărţişoare cusute pe goblen, mărţişoare din fimo, aranjamente florale sau bijuterii din piele şi felicitări.

Sursa: adevarul.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ateneul Tatarasi promoveaza talentele

Ateneul Tatarasi organizeaza si gazduieste evenimente culturale, de la activitati pentru copii: cursuri de sah, dans, chitara, teatru sau balet la: spectacole de teatru, expozitii,

Festivalul Luminii in Iasi

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.