Teach for România recrutează în Iași și București

De la începutul lui martie 2015, Teach for Romania a pornit campania de recrutare a noii generații de profesori Teach, în doua dintre cele mai importante centre universitare din România, București și Iași.

Programul Teach for Romania se adresează absolvenților și tinerilor profesioniști cu o motivație puternică de a produce un impact pozitiv în educația și societatea românească, care vor deveni lideri transformaționali în educaţia din România.

Până în data de 31 martie, inițiatorii proiectului, alături de ambasadorii Teach for Romania, sunt prezenți în Universitatea București și Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde discuta cu studenții dornici să se implice în procesul de transformare a sistemului educațional din România, prin intermediul acestui program.

Timp de o lună, echipa Teach for Romania va discuta cu studenții din cele două universități partenere despre educație și modalitățile de implicare în transformarea pozitivă a sistemului de învățământ actual.

Echipa de recrutare va organiza evenimente speciale, în domeniul educației: sesiuni de prezentare a programului, conferințe și dezbateri cu lideri din domeniul educațional, comunicări informale cu studenții despre experiențele lor legate de educație, Teach for Romania Open Doors, precum și multe alte activități de informare și conștientizare a necesității unui astfel de program în România.

Cei interesați să afle mai multe informații și să interacționeze cu echipa Teach for Romania pot urmări calendarul evenimentelor de recrutare pe pagina oficială de Facebook a organizației sau prin intermediul celor doua universități și al organizațiilor partenere care susțin procesul de recrutare.

Înscrierea în program se face online, completând acest formular, după verificarea îndeplinirii criteriilor de eligibilitate disponibile pe site. Cei selectați sunt invitați la un Centru de Evaluare, în cadrul căruia parcurg un interviu personal, o simulare de lecție și un exercițiu de grup.

Detaliile cu privire la procesul de recrutare și selecție sunt disponibile pe site-ul Teach for Romania, pe pagina de Facebook și prin intermediul echipei de proiect, la adresa de email [email protected].

Sursa foto: teachforromania.org

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 4 =

On Key

Citeste si

Google Maps funcţionează offline

Cel mai mare pas pe care Google Maps trebuia să-l facă înainte era oferirea hărţilor offline. Acest lucru se întâmplă acum. Nokia Here Maps a

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.