Teo vine pe 18 octombrie la Iasi cu show-ul de stand up comedy „Aia e!”

Pe 18 octombrie te invitam sa razi alaturi de Teo, la Teatrul Luceafarul, la cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Aia e!”

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol.  Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Locatie: Iasi, Teatrul Luceafarul – Str Grigore Ureche nr 5

Data: Joi 18 Octombrie

Ora: 19:00

Preț bilete: 40/50/60 ron

Telefon: 0726 688 658

Casieria teatrului de marti – vineri intre 10.00-14.00 si duminica intre 12.00-14.00.

Telefon: 0748132317

Bilete online: 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Competiția inginerească EBEC revine în Iaşi

În perioada 25-26 noiembrie BEST Iași organizează etapa locală a competiţiei inginereşti European BEST ingineering Competition (EBEC), adresată tuturor studenţilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.