Traditii de Sânnicoară la restaurantul Traian

Distanţa de numai şase zile care separă Sântandreiul de Sânnicoară a favorizat o vie circulaţie a motivelor şi practicilor rituale. Sărbătoarea Sf. Andrei este plasată într-un timp sumbru, învăluit de spirite malefice, însă puterea forţelor potrivnice începe să scadă după miezul nopţii, la cântatul cocoşilor.

Moş Nicolae este o personificare la varsta senectuţii, a timpului îmbătrânit care a preluat din calendarul creştin numele şi data de celebrare ale Sfantului Nicolae (6 decembrie).

Este o zi cu motiv de bucurie pentru cei mici, care au avut grijă să fie cuminţi tot anul pentru ca Moş Nicolae să le lase peste noapte un dar în ghetuţe, dar şi pentru cei mari care îşi sărbătoresc  onomastica alături de cei dragi.

În pragul acestei sărbători  îi aşteptăm pe toți începând cu ora 19.00 la petrecerea dedicată acestora. Vă promitem o seară plină de energie, asezonată cu un meniu special, desert din partea casei şi muzica live – Formaţia Lyris. Celor mai norocoși dintre dumneavoastră le pregătim surprize frumoase la tombola serii.

Pe cei mici ii asteptam cu 10%reducere la meniul special pentru copii si cu multe surprize!

Rezervări la telefon:  0747 819 238 sau 0750 010926

Sursă foto:  iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × five =

On Key

Citeste si

TEDxIași 2017 – 6 mai, Cinema Republica

Învățăm constant, muncim peste program, ascultăm muzica bună, cântăm, citim, spunem “Te rog” și “Mulțumesc” sincer, candidăm, votăm, ieșim în stradă, inventăm, reciclăm, compunem, luăm

Evenimentele acestui week-end la Palas

Vineri, 23 septembrie 2016, de la ora 19.00, în Atrium, week-end-ul debuteaza cu un concert inedit. „Tango Simfonic” este un spectacol care combină virtuozitatea muzicii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.