UAIC ofera gratuit cursuri autorizate Oracle

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în colaborare cu Compania Oracle, cursuri IT care vor fi disponibile tuturor studenților săi. 60 de studenți vor putea participa gratuit la cursurile de Java și SQL.

Disponibil în întreaga lume prin intermediul Universității Oracle, o divizie a Companiei Oracle, Programul de Dezvoltare a forței de muncă Oracle (Workforce Development Program – WDP) se adresează instituțiilor de învățământ pentru a forma o nouă generație de specialiști IT care să intre pe piața forței de muncă deținând cele mai căutate competențe Oracle Java și Oracle Database. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” s-a alăturat acestei rețele de instituții WPD, oferind studenților care sunt interesați să își perfecționeze competențele din domeniu IT posibilitatea de a primi training specializat și certificare în tehnologiile Oracle.

Programul-pilot va consta din 4 cursuri Java și SQL de câte 40 de ore fiecare și îi vizează pe studenții care nu urmează programe de studiu în domeniul IT. Cursurile vor fi predate în spațiile Universității de profesori experimentați de la Facultatea de Informatică și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. La finalul programului de pregătire, studenții vor primi certificate de absolvire.

Prin intermediul WDP, Oracle livrează programe de formare și certificare care le oferă studenților competențe profesionale relevante în domeniul IT într-un mediu de lucru global din ce în ce mai competitiv. Parteneriatul dintre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și Oracle, unic în regiunea de Nord-Est a României, va beneficia de și va îmbunătăți competențele IT ale studenților. Certificarea Oracle completează profilul studentului ca măsură recunoscută internațional a abilităților și competențelor. Certificarea Oracle este printre cele mai căutate certificări din industria IT.

Cursurile sunt programate să înceapă pe 20 februarie 2016. Pentru a afla mai multe informații despre cursurile autorizate de pregătire Oracle ale Universității „Alexandru Ioan Cuza”, vă rugăm să accesați www.uaic.ro/oracle.

Sursa foto: uaic.ro

uaic Afis-cursuri-Oracle-2016

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − sixteen =

On Key

Citeste si

Street FOOD Festival la Iași

Pregătește-te pentru cea mai gustoasă experiență culinară! Între 25 – 28 mai 2017, Street FOOD Festival se întoarce la Iași, în Grădina Ansamblului Palas. Street FOOD

Festivalul Martisorului, editia a XII-a

Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova și Primăria Municipiului Iaşi organizează, în perioada 27 februarie-1 martie 2016 pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt, cea de-a

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.