Ultimele 24h în care poti aplica la Consulting Days!

Bucureşti, 11 martie 2015 Consulting Days este cel mai important eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor să îşi dezvolte o carieră într-unul dintre aceste 3 domenii.

Săptămâna viitoare, pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti are loc cea de-a 4 ediţie a proiectului Consulting Days. Evenimentul este adresat studenţilor în ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspăt absolvenţilor care au obţinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internaţională, s-au implicat în activităţi extracurriculare sau sunt membri într-un ONG. Cei selectaţi au şansă să aplice la zeci de oportunităţi de carieră oferite de companiile participante: Deloitte, EY România, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner şi TaxHouse.

Consulting Days 2015 este un eveniment important pentru cei care îşi doresc o carieră în consultanţă. Pe 17 martie tinerii selectaţi vor avea ocazia să interacţioneze direct cu reprezentanţi din companii de top, să aplice la zeci de oportunităţi de carieră şi să afle cum să se pregătească pentru dezvoltarea unei cariere în Accounting, Audit sau Taxes.

În cadrul ediţiei din acest an vor fi deschise zeci de oportunităţi de carieră pentru cei care îşi doresc să se angajaze. Joburile sunt deschise în Bucureşti, iar cei care vor să se relocheze au şansă să aplice la poziţii în oraşe precum: Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Câteva dintre oportunităţile oferite în cadrul Consulting Days 2015 sunt:

Audit Graduate Recruitment 2015 – Bucharest office – Deloitte;

Tax Graduate Recruitment 2015 – Deloitte;

Audit Graduate Recruitment 2015 – Timişoara office – Deloitte;

Audit Graduate Recruitment 2015 – Cluj Napoca office – Deloitte;

Audit Assistant – Bucharest Office – EY România;

Junior Accountant – EY România;

Junior Auditor – Bucharest Office – EY România;

Junior Consultant – Tax department – EY România;

Junior Consultant – Transaction Advisory Services – EY România;

Consultant – Financial Service Advisory – EY România;

Consultant – Performance Improvement – EY România;

Junior Consultant – IT Advisory – EY România;

Audit Assistant – Iaşi Office – EY România;

Intern în Audit – Timişoara – EY România;

Junior Auditor – Cluj-Napoca Office- EY România.

 

În plus, evenimentul din acest an va cuprinde o serie de conferinţe şi workshop-uri care vin în susţinerea participanţilor pentru dezvoltarea unei cariere de success în consultanţă:

  • Conferinţă generală a zilei – KickStart a successful career în business – participanţii vor afla care sunt provocările unui job, care sunt etapele pentru dezvoltarea unei cariere de succes direct de la partenerii şi managerii celor mai mari companii din domeniu;
  • Speed Networking – în cadrul căreia tinerii se pot informa despre oportunităţi de carieră la care pot aplică în această perioada, pot interacţiona cu reprezentanţii companiilor şi pot află care sunt cerinţele pentru poziţiile de interes pentru ei;
  • Workshop-uri şi studii de caz – aceste sesiuni vor fi susţinute de reprezentanţii companiile partenere şi le oferă participanţilor şansă să aplice conceptele teoretice, să dezvolte şi să analizeze o serie de studii de caz.

Companiile care vor fi prezente în acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY România, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner şi TaxHouse.

Mai multe detalii despre eveniment şi agenda acestuia pot fi accesate la secţiunea dedicată proiectului, pe www.hipo.ro.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ateneul Tatarasi promoveaza talentele

Ateneul Tatarasi organizeaza si gazduieste evenimente culturale, de la activitati pentru copii: cursuri de sah, dans, chitara, teatru sau balet la: spectacole de teatru, expozitii,

Let’s SPA at Green Spa!

In goana zilnică, uităm să avem grijă şi de noi şi ajungem să ne dorim o zi în care să ne deconectăm de la griji

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.