Home Joburi 500 de noi locuri de munca pentru romani

500 de noi locuri de munca pentru romani

2 minute de citit
0
0

Pana la finalul acestui an o companie suedeza din domeniul telecomnicatiilor planuieste sa angajeze 200 de romani si ca in anul 2015 sa creeze locuri de munca pentru alti 300. Ericsson Romania are in prezent 2800 de membri in echipa, iar pana la finalul anului viitor intentioneaza sa creasca numarul la 3000.

Echipa actuala va fi marita in 2015 cu 300 de salariati, intrucat centrul planuieste sa isi extinda oferta de servicii dedicate campaniilor media si de televiziume. In vara acestui an Ericsson a incheiat un contract pe o perioada de 7 ani cu Romtelecom si Cosmote, conform caruia compania suedeza se va ocupa de serviciile de suport integrat in zona de operare si intretinere retea.

Ericsson este o companie suedeza cu sediul in Stockholm, care se ocupa de construirea retelelor de telecomunicatii. In prezent ocupa primul loc in lume in topul producatorilor de retele de telefonie mobile. Pe langa clientii din tara noastra firma mai are contracte cu peste 34 de companii din din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si America de Nord, in doar 7 ani de la deschidere.

Sursa foto: www.mobileworldmag.com

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Joburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 11 =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…