500 de noi locuri de munca pentru romani

Pana la finalul acestui an o companie suedeza din domeniul telecomnicatiilor planuieste sa angajeze 200 de romani si ca in anul 2015 sa creeze locuri de munca pentru alti 300. Ericsson Romania are in prezent 2800 de membri in echipa, iar pana la finalul anului viitor intentioneaza sa creasca numarul la 3000.

Echipa actuala va fi marita in 2015 cu 300 de salariati, intrucat centrul planuieste sa isi extinda oferta de servicii dedicate campaniilor media si de televiziume. In vara acestui an Ericsson a incheiat un contract pe o perioada de 7 ani cu Romtelecom si Cosmote, conform caruia compania suedeza se va ocupa de serviciile de suport integrat in zona de operare si intretinere retea.

Ericsson este o companie suedeza cu sediul in Stockholm, care se ocupa de construirea retelelor de telecomunicatii. In prezent ocupa primul loc in lume in topul producatorilor de retele de telefonie mobile. Pe langa clientii din tara noastra firma mai are contracte cu peste 34 de companii din din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si America de Nord, in doar 7 ani de la deschidere.

Sursa foto: www.mobileworldmag.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Târg de antichități la Palas

Vineri, 25 martie 2016, la Palas începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de anticari din regiune vor împărtăşi cu vizitatorii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.