AJOFM se implica in angajarea tinerilor absolventi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Iasi le ofera tinerilor absolventi din acest an oportunitati de munca. Se va organiza un eveniment de mare amploare dedicat celor ce au terminat studiile in 2014.

Proiectul „Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi” isi propune sa ofere un ajutor studentilor care isi gasesc din ce in ce mai greu un loc de munca dupa terminarea studiilor.

In aceeasi zi va fi organizat evenimentul la Iasi si in Pascani, pe 26 septembrie 2014, intre 09.30 si 13.30. In Iasi acesta va avea loc in Sala Foaier a Casei de Cultura a Studentilor, iar in Pascani va fi organizat la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”.

La „Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi” sunt asteptati absolventii in cautarea unui job in domeniul studiat. De asemenea, pot participa si alte persoane care doresc sa se angajeze.

Sursa foto: zi-de-zi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =

On Key

Citeste si

Festivalul Muzicii Românești la Iași

În perioada 22–28 octombrie 2016 va avea loc la Iași Festivalul Muzicii Românești, organizat de Filarmonica Moldova și Universitatea de Arte George Enescu, singurul festival dedicat în întregime

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.