ANCOM oferă stagii de practică pentru studenti

Pentru al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) – Direcția Regională Iași organizează sesiuni de practică profesională adresate studenților Facultății de Electronică, Telecomunicații şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Următoarea serie de stagii se desfășoară în perioada 22 februarie – 11 mai 2015. Fiecare serie are același portofoliu de practică și se adresează unui număr de 10 studenți.

În cadrul stagiilor organizate de ANCOM, studenţii vor afla informații despre modalitatea de obținere a autorizațiilor tehnice pentru emițătoarele de radiodifuziune sau televiziune și vor participa la acţiuni de depistare a emisiilor neautorizate, precum și la verificări ale echipamentelor și măsurători ale densităţii de putere a câmpului electromagnetic, având astfel posibilitatea să urmărească aplicațiile practice ale cunoștintelor acumulate în facultate.

Apreciem interesul sporit al studentilor Facultătii de Electronică si Telecomunicatii din Iasi de a învăta de la expertii ANCOM si ne bucurăm că am putut sprijini până în prezent peste 90 de studenti în dezvoltarea lor profesională. Dorim ca, pe lângă noile deprinderi practice si cunostinte din domeniul telecomunicatiilor, studentii să participe si la îmbunătătirea programului de practică, exprimându-si propriile sugestii si păreri printr-o fisă de feed-back care le va fi pusă la dispozitie la sfârsitul programului”, a declarat Ovidiu BEJENARU, Directorul Direcției Regionale Iași din cadrul ANCOM.

La sfârşitul stagiului de practică, studenţii vor primi o adeverinţă care va atesta faptul că au efectuat practică în cadrul ANCOM, Direcția Regională Iași.

Sursă foto: ancom.org.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + seven =

On Key

Citeste si

Alegerea inelului de logodnă

Căsătoria este unul dintre cele mai importante momente ale unei vieți. De cele mai multe ori, acest pas înseamnă mai mult decât o decizie. El

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.