BRD face angajari in Iasi

Institutia financiara scoate la concurs in aceasta perioada mai multe joburi, disponibile in orase din toata tara. BRD-Groupe Societe Generale asteapta CV-ul tau pentru postul de Operator Ghiseu. Vezi aici cerintele si unde trebuie sa aplici.

Printre responsabilitati se numara vanzarea si promovarea produselor, urmarirea indeplinirii obiectivelor, fidelizarea clientilor, efectuarea operatiunilor in numerarea, gestionarea cererilor clientilor legate de carduri. Candidatul trebuie sa aiba studii medii sau superioare, cunostinte economice generale, sa fie orientat spre client, sa aiba abilitati de vanzare si persuasiune.

Ai ocazia sa lucrezi intr-un mediu profesionist. Contractul se semneaza pe o perioada determinata. Pentru a aplica poti merge cu CV-ul si Scrisoarea de intentie la BRD Sucursala Iasi – secretariat, str. A.Panu, nr. 1B-2A sau click aici.

Sursa foto: bancherul.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 1 =

On Key

Citeste si

Umbrele de iubire pe Lapusneanu

Asociatia EURO-EST, prin proiectul Scoala De Lideri Iasi, va invita in aceasta toamna, in ziua de 25 septembrie 2016, incepand cu orele 17.00, sa participati

Daruri pentru ghetuțe la Felicia

Pentru al șaptelea an consecutiv, clienții Felicia sunt invitați în centrul comercial pentru a fi răsplătiți cu daruri de la Moș Nicolae. Toate persoanele care

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.