BRD face angajari in Iasi

Institutia financiara scoate la concurs in aceasta perioada mai multe joburi, disponibile in orase din toata tara. BRD-Groupe Societe Generale asteapta CV-ul tau pentru postul de Operator Ghiseu. Vezi aici cerintele si unde trebuie sa aplici.

Printre responsabilitati se numara vanzarea si promovarea produselor, urmarirea indeplinirii obiectivelor, fidelizarea clientilor, efectuarea operatiunilor in numerarea, gestionarea cererilor clientilor legate de carduri. Candidatul trebuie sa aiba studii medii sau superioare, cunostinte economice generale, sa fie orientat spre client, sa aiba abilitati de vanzare si persuasiune.

Ai ocazia sa lucrezi intr-un mediu profesionist. Contractul se semneaza pe o perioada determinata. Pentru a aplica poti merge cu CV-ul si Scrisoarea de intentie la BRD Sucursala Iasi – secretariat, str. A.Panu, nr. 1B-2A sau click aici.

Sursa foto: bancherul.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 17 =

On Key

Citeste si

”Fulgi de speranta”, la Palas Mall

Sărbătorile sunt mai frumoase când sunt petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Crăciunul este o perioadă în care totul se rezumă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.