Care sunt joburile cu cele mai mari salarii in Romania

Studiul Grafton Recruitment a relevat faptul ca cele mai mari salarii in Romania se obtin in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari. Au fost analizate pietele din Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Romania, Lituania si Turcia.


Managerul Gafton Recruitment a declarat: „In ultimii ani, piata muncii este intr-o continua schimbare. Informatiile oferite de cercetarea noastra cu privire la evolutia salariilor din diverse domenii de activitate din Romania si alte tari din Europa Centrala si de Est reprezinta fundatia in baza careia analizam si selectam cei mai buni candidati pentru clientii nostri”.

In ceea ce priveste ingineria, in Romania se intalnesc cele mai mari salarii din zona Europei de Est studiata. Un inginer automatist castiga 30.000 de euro pe an, Turcia – 26.000 de euro si Cehia – 24.000 euro.

In domeniul bancar pe postul de settlements manager se castiga 67.000 de euro pe an. In ceea ce priveste contabilitatea si asigurarile, un director financiar castiga chiar mai bine de 108.000 de euro pe an.

In IT au avut loc majorari salariale cu pana la 10%. Un director IT castiga chiar si 53.000 de euro pe an. In Romania, salariul unui director de vanzari si marketing poate ajunge pana la 54.600 de euro/an, ca urmare a reducerilor cauzate de criza economica, iar un director in resurse umane castiga tot aproximativ 54.000 de euro/an.

Sursa foto: www.soopoxx.com.br

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − four =

On Key

Citeste si

The Color Run Iași

Pregătește-te să visezi în culori! Pentru prima dată, orașul Iași este pe harta locațiilor The Color Run România. Pe 24 iunie 2017, de la ora

Olimpiada Studentilor, editia a VIII-a

Continuând tradiția și în acest an, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii (ASAFCI), cu sprijinul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, va

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.